بسیج اطلاع رسانی سلامت

بهداشت مواد غذایی

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 
    صفحه نخست
 
 

در تعريف غذاي سالم آمده است که از مواد اوليه سالم و ايمن تهيه شده باشد و عاري از مواد زيان‌بخش و مضر و متشکل از اجزاي مفيد براي سلامت مصرف کنندگان است در توليد ماده غذايي سالم رعايت اصول بهداشت مواد غذايي در فرآيند فرآوري، عمل آوري، تهيه، نگهداري و عرضه ضرورت دارد حذف آلودگي‌هاي ميکروبي ناشي از فرآوري غير بهداشتي، عدم استفاده از افزودني‌هاي غيرمجاز و شيميايي از مزرعه تا سه سفره رعايت دماي نگهداري ماده غذايي در يخچال و گرم و رعايت بهداشت فردي توسط شاغلين و دست‌اندرکاران مواد غذايي عوامل مؤثر در توليد ماده غذايي سالم مي‌باشد در اين پروسه همه افراد جامعه به صورت فردي نقش بسزايي دارند آگاهي از روش‌هاي توليد و عرضه ماده غذايي مي‌تواند در ايجاد محيط سالم و شاداب کمک نمايد و از بروز مرگ و مير سالانه، مسموميت‌هاي غذايي و طغيان‌هاي ناشي از غذا بکاهد. لذا ايمني مواد غذايي يک مسئوليت مشترک است و به عنوان يک اصل مهم بايد در تمام طول زنجيره توليد مواد غذايي، از کشاورزان و توليد کنندگان به فروشندگان و مصرف کنندگان رعايت گردد.

خبر:  
     
 


 

  {mp4}behdashtmavadghazaei{/mp4} {mp4}healthyfood.mp4{/mp4}

 

0513-8415001 داخلی 238و 237و 236  مشهد- انتهای خیابان سناباد- مرکز بهداشت استان- طبقه همکف این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید