بسیج اطلاع رسانی سلامت

پیشگیری از اسهال

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 
    صفحه نخست
           
 

وقتی هوا گرم می شود خطر بروز بیماری های میکروبی اسهالی قابل انتقال از طریق آب و مواد غذایی آلوده افزایش می یابد. بر همین اساس وزارت بهداشت هر ساله نسبت به خطر شیوع بیماری های میکروبی مانند وبا طی ماه های تیر تا شهریور هشدار می دهد و بر ضرورت رعایت موازین بهداشتی و شست وشوی مرتب دست ها و میوه و سبزیجات و نیز مصرف آب آشامیدنی سالم تاکید می کند. بی شک رعایت بهداشت فردی مهم ترین عاملی است که باید در پیشگیری از بیماری های عفونی دستگاه گوارش در نظر گرفته شود. از آنجا که اصلی ترین راه انتقال باکتری ها، ویروس ها و انگل ها، دهان است. شستن دست ها با آب و صابون پس از دستشویی و در مورد کودکان دبستانی پس از بازگشت از مدرسه می تواند در پیشگیری از انتقال عوامل بیماریزا بسیار موثر باشد. همچنین ضدعفونی کردن میوه ها، بویژه صیفی جات و سبزی ها قبل از مصرف، از مواردی به شمار می رود که رعایت کردن آن باعث کاهش بروز بیماری اسهال در فرد می شود. همچنین متخصصان بیماری های عفونی با توجه به احتمال بروز اسهال های عفونی از طریق گوشت و فرآورده های گوشتی، رعایت بهداشت گوشت، بویژه گوشت مرغ را ضروری می دانند. بر این اساس، رعایت نکاتی چون شستن گوشت قبل از مصرف، جدا کردن گوشت های خام از پخته و دیگر مواد غذایی پخته و همچنین جدا کردن مواد غذایی پخته با خام بسیار اهمیت دارد. مواد غذایی پخته را نیز باید حتما در یخچال نگهداری کرد.

 
خبر: متن عنوان خبر در این قسمت قرار می گیرد. عنوان خبر به صورتی چرخشی تغییر خواهد کرد. ...

اطلاعات و آمار مربوط به مصرف نان

 

 

  • انیمیشن اول
  • انیمیشن اول
  • انیمیشن اول
  • عنوان اول
  • عنوان دوم
  • عنوان سوم
  • عنوان اول
  • عنوان دوم
  • عنوان سوم
  • عنوان اول
  • عنوان دوم
  • عنوان سوم
   
  
0513-8415001 داخلی 238و 237و 236 مشهد- انتهای خیابان سناباد- مرکز بهداشت استان- طبقه همکف این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید