 |
ميزان نمك در 100 گرم نان: 75/1 گرم
|
|
 |
یعنی با مصرف 310 گرم نان (براساس مطالعات سبد غذایی مطلوب در سال 1391) روزانه حدود 5 گرم نمک فقط با مصرف این مقدار نان مصرف مي شود)
|
|
 |
ميزان نمك در 60 گرم پنير ( به اندازه یک قوطی کبریت ) 2/2 گرم
|
|
 |
100گرم چيپس: 7/2 گرم نمك
|
|
 |
100گرم از فرآورد های غلات حجیم شده ( پفک ) 7/2 گرم نمک دارد
|
|
 |
يك پيتزا (150گرم) با پنير وگوجه فرنگي: حدود 5 گرم نمک
|
|
 |
100 گرم سوسيس: حدود 2 گرم نمک
|
|
 |
3برش كالباس(90 گرم) : حدود 4 و نیم گرم نمک
|
|
 |
يك برش پيتزا (80 گرم): حدود 4 گرم نمک
|
|
 |
یک همبرگر 100 گرمی حدود 2/2 گرم نمک دارد
|
|
 |
10عدد زیتون یک گرم نمک دارد
|
|
 |
100 گرم سیب زمینی سرخ کرده که به آن نمک زده می شود 3 گرم نمک دارد
|
|