نمک یکی از مواد مورد نیاز برای سوخت وساز مواد غذایی در بدن، انتقال پیام های عصبی و کارکرد صحیح عضلات است. این ماده به مقدار محدود مورد نیاز بوده و مصرف متعادل آن لازم است ولی ما معمولاً 10 تا 20 برابر مقدار مورد نیاز بدن، نمک مصرف می کنیم. البته سه چهارم نمکی که در طی روز مصرف می کنیم بصورت نهفته در غذاهای فرآیند شده و آماده است. فقط یک چهارم آن را در سر سفره یا هنگام پخت غذا، اضافه می کنیم. ارتباط بین مصرف زیاد نمک و افزایش فشار خون بویژه در افرادی که سابقه خانوادگی فشار خون بالا دارند، به طور قطعی ثابت شده است. افزایش فشار خون نیز خطر سکته مغزی (با از کار افتادن قسمتی از بدن) یا حمله قلبی را افزایش می دهد. این موارد از علایم عمده فشار خون بالا هستند. کاهش مصرف نمک، سریعا باعث کاهش فشار خون بالا می شود و اگر همیشه به مقدار کم نمک مصرف شود، فرد با افزایش سن دچار فشار خون بالا نخواهد شد.
|
 |
|
خبر: متن عنوان خبر در این قسمت قرار می گیرد. عنوان خبر به صورتی چرخشی تغییر خواهد کرد. ... |
 |

|

|
 |
- انیمیشن اول
- انیمیشن اول
- انیمیشن اول
|
- عنوان اول
- عنوان دوم
- عنوان سوم
|
|
|
- عنوان اول
- عنوان دوم
- عنوان سوم
|
|
|
|
0513-8415001 داخلی 238و 237و 236 مشهد- انتهای خیابان سناباد- مرکز بهداشت استان- طبقه همکف این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید |