بسیج اطلاع رسانی سلامت

توصیه‌های تغذیه‌ای برای بیماران مبتلا به فشار خون بالا

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 
  • سعی کنید از مواد غذائی فیبردار مانند: میوه، سبزی، حبوبات و غلات بیشتر استفاده کنید.
  • از گوشت سفید (مرغ و ماهی) خصوصاً ماهی بیشتر استفاده نمائید.
  • غذاهای روزانه را به صورت آب پز، بخار پز و کبابی تهیه نمایید.
  • جهت طعم دادن به غذا به جای نمک از سبزیجات معطر، آبلیمو، آبغوره و ادویه جات استفاده نمایید.
  • از نان‌های سبوس‌دار (سنگک، نان جو) استفاده نمایید.
  • مصرف مواد غذایی چرب خصوصاً سوسیس، کالباس و سس سالاد را به حداقل برسانید.