بسیج اطلاع رسانی سلامت

رعایت تعادل و تنوع غذایی زمینه ساز بازگشت سلامتی در بیماران بهبود یافته کرونایی است

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

 

رییس گروه تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهارکرد :بیماران بهبود یافته کرونایی به دلیل گذراندن دوره سخت بیماری و کمبود ریز مغذی ها در دوران بهبودی دچار ضعف سیستم ایمنی می شوند که باید با رعایت تعادل و تنوع غذایی زمینه را برای بازگشت سلامتی فراهم کنند.

دکتر اباصلتی در گفتگو با وب دا،با اشاره به اینکه در دوره بیماری، بیماران کرونایی دچار بی اشتهایی و عدم دریافت مواد مغذی می شوند از همین رو ریز مغذی های بدن کاهش می یابد، عنوان کرد:گروه های آسیب پذیر مانند سالمندان، مادران باردار، بیماران زمینه ای و بیماران مزمن دیابتی و فشار خون از جمله افرادی هستند که پس از بهبودی بیماری باید مراقبت های تغذیه ای ویژه تری داشته باشند.

وی ادامه داد :کمبود آب بدن،ویتامین و پروتیین بدن باید تامین شود زیرا در دوران بیماری سوخت و ساز بدن افزایش یافته و نیاز به مواد مغذی بیشتر می شود.

دکتر اباصلتی اظهار کرد :رژیم غذایی گیاهی، میوه و سبزیجات، پروتیین حیوانی، خواب کافی، حرکات سبک ورزشی به ترمیم سیستم ایمنی بدن کمک می کند.

رییس گروه تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد :مصرف مایعات فراوان و نوشیدنی های سالم، آب میوه طبیعی مانند آب هندوانه، چای کم رنگ، آب گوشت، آب هویج نیز از دیگر موارد تغذیه ای است که به کاهش ضعف بدن بعد از بهبودی بیماری کرونا کمک می کند.

دکتر اباصلتی تاکید کرد :برای کمک به افزایش اشتها نیز می توان از مصرف سوپ، اش، کلم و هویج به صورت پخته استفاده کرد.

وی عنوان کرد :مصرف منابع غذایی حاوی ویتامین A مانند هویج، کدو حلوایی، تخم مرغ، گوشت، ماهی، مصرف ویتامین c و منابع غذایی پروتیینی، روی، آهن،سلنیوم و غذاهای گوشتی و حبوبات به بهبود شرایط جسمانی فرد کمک می کند.

وی اظهار کرد :مصرف کربوهیدرات ها مثل برنج، سیب زمینی و نان سبوس دار، روغن های گیاهی مانند کنجد و گل آفتاب گردان و پرهیز از روغن های اشباع شده، فست فود ها، غذای سرخ شده، نمک زیاد و غذای کنسرو شده خشک و سنگین، سس ها و نوشابه ها و اب های میوه های صنعتی، شکلات تلخ و چای غلیظ در بهبودی و برگشت سلامت فرد موثر است.