بسیج اطلاع رسانی سلامت

تغذیه در ماه مبارک رمضان و پیشگیری از بیماری کووید-۱۹

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 


همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان، دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت بهداشت درمان و آموزش پزشکی راهنمای تغذیه و پیشگیری از بیماری کووید-۱۹ را در این ماه پربرکت منتشر نموده است.

به گزارش وب دا، در این راهنما ضمن تاکید بر اینکه بر اساس گزارش اخیر سازمان جهانی بهداشت، هیچ مطالعه ای مبنی بر خطر روزه داری و افزایش ابتلا به بیماری کووید-۱۹ دیده نشده، آمده است، پزشکان متفق القول هستند که نخوردن غذا به طور متناوب در روزه داری اسلامی، نه تنها عارضه ای در افراد سالم ایجاد نمی کند بلکه سبب تقویت ایمنی بدن، کاهش پاسخ های التهابی و بهبود واکنش بدن در موارد استرس می شود.

نقش تغذیه در تقویت سیستم ایمنی بدن، تاثیر روزه داری بر سلامت و عملکرد سیستم ایمنی بدن، توصیه های تغذیه ای در ایام روزه داری، وعده های غذایی در ایام روزه داری، توصیه های تغذیه ای و بهداشتی برای شرایط خاص و گروه های ویژه( مادران باردار و شیرده، نوجوانان، افراد مبتلا به دیابت، افراد مبتلا به فشار خون بالا، مبتلایان به بیماری های قلبی و عروقی و بیماران کلیوی)، مشکلات رایج در روزه داری و توصیه ها و پاسخ به سوالات رایج مصرف مواد غذایی ویژه ماه مبارک رمضان از جمله مواردی است که دراین راهنما آورده شده است.

مخاطبان برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت این راهنما می توانند به اینجا مراجعه کنند.