بسیج اطلاع رسانی سلامت

نظارت بهداشتی بر تولید و عرضه غذا در ماه مبارک رمضان تشدید می‌شود

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 



۳۰۰ بازرس بهداشت محیط با فعالیت نظارتی در طول ماه مبارک رمضان بر مراکز تولید و عرضه مواد غذایی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد نظارتها را در این بخش سلامت محور تشدید می‌کنند.

مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه‌ای دانشگاه علوم پزشکی مشهد در گفتگو با وب دا گفت:  طرح تشدید نظارتهای بهداشتی در رمضان همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان از ششم اردیهشت ماه در مناطق زیر پوشش این دانشگاه آغاز شده و تا پایان این ماه مبارک ادامه دارد.

مهندس علی‌اصغر حسنی افزود: طرح تشدید نظارتهای بهداشتی در ماه مبارک رمضان با  اولویت نظارت بر تولید و عرضه مواد غذایی،  اقامتگاهها و اماکن حساس اجرا می شود.

وی هدف از تشدید نظارتی بر فعالیت مراکز تولید و عرضه مواد غذایی را در طول ماه مبارک رمضان "حفظ و ارتقای سطح سلامت جامعه و همچنین مهار و کاهش بیماریهای مرتبط با آب و غذایی" اعلام کرد.

مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه‌ای دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: بازرسان بهداشت محیط در این چارچوب مجهز به دستگاههای سنجش پرتابل بوده تا با نمونه‌برداری از آب، مواد غذایی و سطوح با دقت و سرعت بیشتر صورت گیرد.

وی گفت: کارشناسان بهداشت محیط و حرفه‌ای دانشگاه علوم پزشکی مشهد با همکاری کارشناسان دیگر دستگاههای مرتبط در این مدت بطور ویژه از مراکز تهیه و عرضه مواد غذایی، فروشگاههای عرضه آش، حلیم، کله‌پزی، زولبیا بامیه، نانواییها و دیگر واحدهای مرتبط با مواد خوراکی بازرسی کرده و به همه آنها سرکشی می‌کنند.

حسنی افزود: شهروندان در طول ماه مبارک رمضان در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی حتما با شماره تلفن ۱۹۰ تماس گرفته و مراتب را برای بررسی فوری به گروه بهداشت محیط و حرفه‌ای دانشگاه علوم پزشکی مشهد اطلاع دهند.