بسیج اطلاع رسانی سلامت

توصیه های غذایی طب سنتی برای داشتن مزاجی متعادل در فصل سرما

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

دکتر سید جواد مجتبوی ، در گفتگو با وب دا با اشاره به اینکه در فصل سرما، مزاج سرد غلبه دارد بخصوص در فصل پاییز مزاج به سمت سرد و خشکی حرکت می کند از همین رو استفاده از غذاهایی با مزاج گرم و تر پیشنهاد می شود، خاطر نشان کرد:  این در حالی است که در فصل زمستان به دلیل غلبه مزاج سرد و تر ، افراد باید با مصرف غذاهایی با طبع گرم و خشک تعادل مزاج خود را حفظ کنند.

وی افزود: در فصل پاییز به دلیل غلبه شرایط سرد و خشک، احتمال بروز آکنه و اگزمای شدیدتر در افرادی که نسبت به برخی مواد غذایی حساسیت دارند افزایش می یابد  از همین رو در این فصل باید از مصرف غذاهای حساسیت زا پرهیز کرد .

مدیر طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: در این فصول سرد سال بهتر است مصرف لبنیات به همراه دارچین مصرف شود؛ علاوه براین مصرف بادام درختی در تقویت سیستم ایمنی نقش مهمی دارد و می تواند در فصل زمستان به عنوان یک ماده مغذی در لیست غذا قرار بگیرد.

دکتر مجتبوی با بیان اینکه خواب کافی و مناسب و  نداشتن استرس بیجا نیز در حفظ سلامت سیستم ایمنی بدن موثر است، گفت: پوشیدن لباس های گرم و استفاده از بخور گرم نیز توصیه می شود تا بدن به سمت تعادل مزاج حرکت کند.