فهرست مندرجات
- مرحله اول: پاکسازی
- مرحله دوم: انگل زدایی
- مرحله سوم: گندزدایی
- مرحله چهارم: شستشوی نهایی
- پیام های بهداشتی
- رسانه های آموزشی
برای حفظ سلامتی خود و دیگران و پیشگیری از بیماری های انگلی روده ای سبزی را به روش زیر سالم سازی و مصرف کنید:
مرحله اول: پاکسازی
ابتدا سبزیجات را به خوبی پاک کرده و تاحدی شستشو دهید تا مواد زائد و گل و لای آنها به خوبی جدا شوند.

مرحله دوم: انگل زدایی
برای انگل زدایی سبزی پاک شده را در ظرفی با حجم مناسب ریخته و به ازای هر لیتر آب 3 تا 5 قطره مایع ظرفشویی به آن اضافه نمایید و پس از 5 دقیقه سبزی را از روی آب برداشته و تا حد لازم آبکشی نموده تا تخم انگل و باقیمانده مایع ظرفشویی از آن جدا شود.
مرحله سوم: گندزدایی
سبزیجات را برای مدت حداقل 5 دقیقه در محلول گندزدایی (به ازای هر 5 لیتر یا 20 لیوان آب دوقاشق مرباخوری وایتکس 5 درصد) قرار دهید. ضمنا از محلول های ضدعفونی کننده آماده که در داروخانه ها و سوپرمارکتها موجود است نیز می توانید طبق دستورالعمل روی آن استفاده کنید.
مرحله چهارم: شستشوی نهایی
سبزیجات ضدعفونی شده را حداقل دو بار با آب سالم شستشو داده تا باقیمانده مواد ضدعفونی کننده جداشده و قابل مصرف شود و چنانچه نیاز باشد سبزی بعد از این مرحله ریز یا خرد شود.