دستورالعمل های کرونا
- راهنمای تشخیص و درمان بیماری کووید19 در سطوح ارائه خدمات سرپایی و بستری (کارگروه استاندارد سازی تشخیص و درمان کرونا، کمیته علمی ستاد کرونای استان خراسان رضوی)
- فلوچارت تشخیص و درمان بیماری کووید 19 در کودکان
- پروتکل پیشگیری، تشخیص و درمان موکورمایکوزیس در همه گیری کووید19
- راهنمای آزمایش تشخیص سریع آنتی ژن SARS-CoV-2
- راهنمای تشخیص و درمان بیماری کووید 19 در بارداری
- راهنمای مدیریت درمان بیماران کووید19
- راهنمای بالینی تغذیه نوزاد و شیرخوار با شیر مادر در مادران شیرده مورد قطعی، محتمل و مشکوک به ابتلا با ویروس کووید19
- راهنمای مدیریت استرس برای کارکنان حوزه حمل و نقل عمومی در شرایط بحران (ویروس کرونا)
- مدیریت استرس در بحران کرونا
دستورالعمل های واکسیناسیون
- بروشور واکسن کووایران برکت
- بسته آموزشی واکسیناسیون کووید19 (ویژه کارکنان مراکز واکسیناسیون کووید19)
- دستورالعمل و راهنمای استفاده از واکسن سینوفارم (جهت آموزش کارکنان نظام سلامت)
- راهنمای استفاده از واکسن کرونای آسترازنکا (جهت کارکنان نظام سلامت)
- راهنمای استفاده از واکسن کرونای بهارات هند - کوواکسین (جهت کارکنان نظام سلامت)
- راهنمای استفاده از واکسن اسپوتنیک (جهت کارکنان نظام سلامت)
- برنامه ملی استقرار و گسترش واکسیناسیون کرونا (30/10/1399)
- تزریق واکسن در بیماران مصرف کننده آنتی کواگولانت، آنتی پلاکت های خوراکی و بیماران دچار ترومبوسیتوپنی و هموفیلی
- واکسیناسیون در بیماری های بدخیم
- واکسیناسیون در بیمارانی که مورد پیوند قرار گرفته اند یا کاندید عمل جراحی هستند
- مدیریت ترومبوز/ ترومبوسایتوپنی ناشی از واکسن کووید 19
- تغذیه در دوران واکسیناسیون
- دستورالعمل تزریق واکسن کووید در بیماران با سابقه مصرف داروهای ایمونوساپرسیو، سابقه حساسیت دارویی، بعد از ابتلا به کرونا
- تزریق واکسن کرونا در افراد با سابقه آلرژی به پنی سیلین
- دستورالعمل تزریق واکسن کووید در بیماران بعد از ابتلا به کووید و سابقه حساسیت دارویی
- واکسیناسیون مادران شیرده
- واکسیناسیون بیماران دیابتی تحت درمان با انسولین
- راهنمای استفاده از واکسن کرونای کونژوگه باتتانوس (پاستوکووک)
- دستورالعمل واکسیناسیون مادران باردار با واکسن سینوفارم
- دستورالعمل واکسیناسیون مادران باردار تا 42 روز پس از زایمان
- ملاحظات بعد از تزریق واکسن کووید19
- راهنمای افتراق بین واکنش های حاد قبل، در حین تزریق و یا مدت کوتاهی بعد از واکسیناسیون
دستورالعمل های گام اول
دستورالعمل های گام اول
- اینفوگرافی کوید-19 (کرونا ویروس)
- راهنمای پیشگیری و کنترل عفونت کووید19 (کرونا ویروس) : ویژه مراقبین وکارکنان مراکز بهداشتی درمانی
- راهنمای پیشگیری و کنترل کووید19 (کرونا ویروس) در محیط های کاری( اداری- صنعتی)-4370
- راهنمای عمومی پیشگیری و کنترل کووید19 (کرونا ویروس) در محیط کار-21303
- راهنمای پیشگیری و کنترل کووید19 (کرونا ویروس) ویژه شاغلین امور کفن و دفن-21316
- راهنمای پیشگیری و کنترل کووید19 (کرونا ویروس): نحوه استفاده از وسایل حفاظت فردی در تماس با بیماران-21505
- راهنمای پیشگیری و کنترل کووید19 (کرونا ویروس)ویژه کارکنان حمل و نقل مسافری(خدمه پروازی، راه آهن، کشتیرانی، اتوبوسرانی و...) -21507
- راهنمای کنترل محیطی برای مقابله با کووید19 (کرونا ویروس) دراتوبوس های درون شهری و برون شهری-7-4393
- راهنمای کنترل محیطی برای مقابله با کووید19 (کرونا ویروس) در پایانه های مسافربری ایستگاه های قطار، اتوبوس و فرودگاه-8-4393
- راهنمای کنترل محیطی برای مقابله با کووید19 (کرونا ویروس) درخودرو های درون شهری و برون شهری-9-4393
- راهنمای کنترل محیطی برای مقابله با کووید19 (کرونا ویروس) در پارکها، فضای سبز، مبلمان شهری-10-4393
- راهنمای کنترل محیطی برای مقابله با کووید19 (کرونا ویروس) در اماکن متبرکه و زیارتگاه ها-11-4393
- راهنمای کنترل محیطی برای مقابله با کووید19 (کرونا ویروس) در مراکز جمعی-12-4393
- راهنمای کنترل محیطی برای مقابله با کووید19 (کرونا ویروس) در مراکز ورزشی و استخر های شنا-13-4393
- راهنمای کنترل محیطی برای مقابله با کووید19 (کرونا ویروس) در مراکز جمعی (زندان، پادگان و مراکز نظامی و انتظامی) -14-4393
- راهنمای کنترل محیطی برای مقابله با کووید19 (کرونا ویروس) در مترو ، قطار های شهری و برون شهری-15-4393
- راهنمای اقدامات بهداشت محیط در مواجهه با بیماران مبتلا و افراد مشکوک به کرونا ویروس در بیمارستان ها و مراکز بهداشتی و درمانی
- راهنمای پیشگیری و کنترل کووید19(کرونا ویروس) ویژه تیم خبرنگاری و خبرگزاری
- راهنمای پیشگیری و کنترل کووید19(کرونا ویروس) ویژه زندان ها و ندامتگاه ها
- راهنمای پیشگیری و کنترل کووید19(کرونا ویروس) : ماسک های تنفسی
- راهنمای پیشگیری و کنترل کووید19(کرونا ویروس) : آموزش عمومی ویژه کارگران و کارفرمایان
- اهنمای پیشگیری و کنترل کووید19(کرونا ویروس) : ویژه کارکنان آزمایشگاه های تشخیص طبی و تحقیقاتی مرتبط
- راهنمای پیشگیری و کنترل کووید 19 ( کروناویروس)- ویژه جایگاه های سوخت - 4438
- راهنمای پیشگیری و کنترل کووید 19(کروناویروس)-اقدامات اجرایی بهداشت محیط در مراکز بهداشتی درمانی -21876
- راهنمای پیشگیری و کنترل کووید19(کروناویروس)- موارد بهداشت محیط در بخش های ویژه در بیمارستان-21875
- راهنمای پیشگیری و کنترل کووید19(کروناویروس)- ویژه پایانه های مرزی(مسافری و باربری)-4430
- راهنمای پیشگیری و کنترل کووید19(کروناویروس)- ویژه فروشگاههای زنجیره ای مواد غذایی-21774
- راهنمای پیشگیری و کنترل کووید19(کروناویروس)- ویژه واحدهای صنفی کارگاه نانوایی-4474
- راهنمای پیشگیری و کنترل کووید19(کروناویروس)- ویژه کشتارگاه ها ( دام و طیور)-4466
- راهنمای پیشگیری و کنترل کووید19(کروناویروس)- ویژه مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی-4468
- راهنمای پیشگیری و کنترل کووید19(کروناویروس)-ویژه مراکز نگهداری سالمندان-4423
- راهنمای پیشگیری و کنترل کووید19(کروناویروس)- ویژه واحدهای صنفی عرضه گوشت و مرغ-4465
- راهنمای پیشگیری و کنترل کووید19(کروناویروس)- ویژه ادارات و مراکز پستی-4425
- راهنمای پیشگیری و کنترل کووید19(کروناویروس)- ویژه بانک ها و صندوق های قرض الحسنه-4484
- راهنمای پیشگیری و کنترل کووید–19(کرونا ویروس) : ویژه مراکز شماره گذاری پلاک خودرو
- راهنمای پیشگیری و کنترل کووید–19(کرونا ویروس) : ویژه کشاورزان
- راهنمای پیشگیری و کنترل کووید–19(کرونا ویروس) : پمفلت ویژه مشاغل کشاورزی و دامداری
- راهنمای پیشگیری و کنترل کووید19(کرونا ویروس):ویژه مسافران و کارکنان مترو- 4543
- راهنمای مدیریت آب، فاضلاب، بهداشت و مواد زاید برای کووید19(کروناویروس)
- دستورعمل بسیج ملی مبارزه با بیماری کووید19 (کروناویروس)-1704
- راهنمای بهداشت فردی برای مقابله با کووید19(کروناویروس)-21977
- راهنمای کنترل کووید19(کروناویروس) در مراکز پرتوپزشکی-22703
- راهنمای پیشگیری و کنترل کووید–19(کرونا ویروس) : بازگشت به کار شاغلین با احتمال ابتلا به کرونا
- راهنمای پیشگیری از مسمومیت و حریق در استفاده از محلول های گندزدا
- راهنمای پیشگیری و کنترل کووید–19(کرونا ویروس) : ویژه کارکنان اداری و خدماتی با حجم بالای ارباب رجوع
- راهنمای پیشگیری و کنترل کووید–19(کرونا ویروس) : ویژه کارکنان معادن
- راهنمای مصور شیوه صحیح پوشیدن و درآوردن وسایل حفاظت فردی-35
- راهنمای پیشگیری و کنترل کووید19(کروناویروس): ویژه عوامل اجرایی پسماند و فاضلاب-4620
دستورالعمل های گام دوم
دستورالعمل های عمومی
- دستورالعمل نحوه ارائه خدمات مراقبتی و پیگیری گروههای هدف به منظور کنترل و پیشگیری COVID19 )نسخه 02 )
- ♦ دستور العمل کشوری کوروناویروس جدید
- ♦ دستورالعمل مراقبت و کنترل بیماری کوروناویروس جدید در مدارس، مهدکودک ها، کودکستان ها، مراکز آموزشی (نسخه 02)
- ♦ راهنمای تدوین برنامه عملیاتی کورونا
- ♦ راهنمای پیشگیری و کنترل ویروس کورونا در محیط کار
- ♦ دستور العمل گندزدایی سطوح
- ♦ دستور العمل پیشگیری و مراقبت کرونا برای بیماران مبتلا به سرطان، خانواده ها، مدیران و کارکنان مراکز بهداشتی درمانی
- ♦ دستور العمل پیشگیری و مراقبت کرونا برای بیماران مبتلا به سرطان، خانواده ها، مدیران و کارکنان مراکز بهداشتی درمانی
- ♦ نکات مهم در تغذیه دوران نقاهت بیماری COVID-19
- ♦ راهنمای پیشگیری و کنترل کووید 19 )کرونا ویروس(: کارکنان اداری و خدماتی با حجم بالای ارباب رجوع
- ♦ توصیههایی برای مدیریت سوگ بازماندگان در همهگیری کرونا
- ♦ دستور العمل تغذیه و بهبود شیوه زندگی و راهکارهای پیشگیری و کنترل بیماری های غیرواگیر شایع در دوران فاصله گذاری اجتماعی و شیوع بیماری کرونا ویروس COVID-١٩
- شیوه نامه برخورد پزشکی با مسمومیت حاد متانول
- تغذیه با شیر مادر و COVID-19: پاسخ به سوالات رایج مراقبین بهداشتی
دستورالعمل های ادارات
- راهنمای گام دوم مبارزه با کووید-19 (کرونا ویروس) - فاصله گذاری اجتماعی و الزامات سلامت محیط و کار در محیط های اداری
- راهنمای گام دوم مبارزه با کووید-19 (کرونا ویروس) - فاصله گذاری اجتماعی و الزامات سلامت محیط و کار در مشاغل دارای مراجعه کننده بالا
- راهنمای گام دوم مبارزه با کووید-19 (کرونا ویروس) - بازگشت به کار شاغلین با احتمال ابتلا
- راهنمای گام دوم مبارزه با کووید-19 (کرونا ویروس) - فاصله گذاری اجتماعی و الزامات سلامت محیط و کار در انبارها
دستورالعمل های بیماری ها
- فلو چارت تشخیص و درمان بیماری COVID 19 در سطوح ارائه خدمات سرپایی و بستری
- دستورالعمل نحوه مراقبت و تشخیص COVID-19 در مراکز خدمات جامع سلامت منتخب ) 16 یا 24 ساعته(
- راهنماي مراقبت بيماري تنفسي ناشي از كورونا ويروس (سندرم تنفسي خاورميانه)- نسخه خرداد 1393
- راهنمای پیشگیری و کنترل کووید – 19 )کرونا ویروس( : کارکنان آزمایشگاه های تشخیص طبی و تحقیقاتی مرتبط
- دستورالعمل كشوري (nCoV- كوروناويروس جديد ( 2019 - (شامل مراقبت، كنترل عفونت و مواد ضدعفوني كننده، تشخيص آزمايشگاهي، درمان و ارجاع بيماران مشكوك، محتمل و قطعي، و توصيه هاي سلامت محيط و كار)
- راهنمای اقدامات بهداشت محیط در مواجهه با بیماران مبتلا و افراد مشکوک به کرونا ویروس در بیمارستانها و مراکز بهداشتی و درمانی
- فلوچارت تشخیص و درمان بیماری COVID 19 در سطوح ارائه خدمات سرپایی و بستری
- دستورالعمل اجرایی نحوه تأمین و توزیع داروی مورد نیاز و پیگیری بیماران تحت درمان سرپایی COVID 19
- دستوالعمل واحد مراقبت از بیماران سرپایی COVID-19 )نقاهتگاه(
- دراهنمای پیشگیری و کنترل ویروس کرونا در ادارات
- دستورالعمل اجرایی نحوه مراقبت از بیماران با علائم خفیف کووید- 19 در منزل
- راهنمای پیشگیری و کنترل عفونت nCoV-2019 : کارکنان مراکز بهداشتی درمانی
- راهنمای پیشگیری و کنترل) COVID-19 ) کروناویروس: مراقبین و کارکنان مراکز بهداشتی درمانی
- راهنمای برخورد با خانوادهی بیماران مشکوک یا مبتلا به ویروس کرونا ویژه ارائهدهندگان خدمات بهداشتی و درمانی
- پروتکل پیشگیری و مراقبت بیماری کرونا در مبادی مرزی
- دستورالعمل مراکز مراقبتی بیماران 91 ضمیمه دستورالعمل کشوری کرونا ویروس جدید - فروردین 1399
- راهنمای بالینی تغذیه نوزاد و شیرخوار با شیر مادر در مادران شیرده مورد قطعی، محتمل و مشکوک به ابتلا با ویروس 19COVID
- کوید – 91 و بیماریهای غیرواگیر
- نکبت ههن تغذیه ای در پیشگیزی اس ابتلا به ویزوس کزونب
- خلاصه دستورالعمل پیشگیری و کنترل بیماری کرونای جدید در مراکز شبانه روزی و نگهداری ) سالمندان، توانبخشی و ... (
- راهنمای گام دوم مبارزه با کووید 19 )کرونا ویروس(- بازگشت به کار شاغلین با احتمال ابتلا
- با اضطراب ویروس کرونا چه کنیم؟
- راهنماي ايمني جهت انتقال نمونه هاي عفوني
- راهنمای ایمنی زیستی جهت ارائه خدمات آزمایشگاهی به افراد مشکوک یا مبتلا به کرونا ویروس جدید COVID_19) )
دستورالعمل های درمان
- ♦ راهنمای پیشگیری و کنترل عفونت کورونا ویروس - کارکنان مراکز بهداشتی درماتی
- ♦ راهنمای اقدامات بهداشت محیط در مواجهه با بیماران مبتلا و افراد مشکوک به کورونا
- ♦ گندزدایی محیط
- ♦ پمفلت آموزشی پیشگیری از ابتلا به ویروس کورونا برای کارکنان بهداشتی درمانی
- ♦ پمفلت آموزشی پیشگیری از ابتلا به ویروس کورونا برای عموم مردم
- ♦ پمفلت آموزشی پیشگیری از ابتلا به ویروس کورونا برای همراهان و افراد در معرض تماس با بیمار
- ♦ دستورالعمل اجرایی نحوه برخورد با بیماران مشکوک به آلودگی به کوروناویروس ♦ جدید (nCoV-2019) دراورژانس پیش بیمارستانی
- ♦ دستورالعمل دفن بهداشتی اجساد
- ♦ توصیه ها برای اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی
- ♦ نكات مهم در مورد مواد مصرفي
- ♦ «شستشو، ضدعفوني و گندزدايي» ویروس کورونا
- ♦ فلوچارت تشخیص و درمان بیماری COVID 19 در سطوح ارائه خدمات و بستری
- ♦ اطلاعیه شماره 02: دستورالعمل اجرایی مقابله با کرونا ویروس جهت کلیه مراکز ارائه دهنده خدمات دندانپزشکی
- ♦ اطلاعیه شماره 03: دستورالعمل مراقبت مادر باردار از ویروس کرونا حوزه بهداشت و درمان
- ♦ دستورالعمل اجرایی مراکز آموزشی - درمانی دندانپزشکی (دانشکده ها و مراکز تابعه)
- ♦ دستورالعمل عدم حضور پدران در بخش های بستری نوزادان
- ♦ دستورالعمل مدیریتی بیمارستان در مقابله با ویروس Covid-19
- ♦ راهنمای ایمنی زیستی جهت ارائه خدمات آزمایشگاهی به افراد مشکوک یا مبتلا به Covid-19
- ♦ تجربیات پزشکان چینی در پیشگیری و کنترل Covid-19 در نوزادان
- ♦ نحوه ثبت و تبادل الکترونیکی پرونده های بیماران مشکوک یا مبتلا به Covid-19
- ♦ الزامات مربوط به نمونه های بالینی مورد نیاز
- ♦ راهنمای مدیریت برنامه مراقبت های اولیه کنترل و پیشگیری بیماری Covid-19
- ♦ دستورالعمل به کارگیری تجهیزات حفاظت شخصی
- ♦ دستورالعمل دفن اجساد متوفی مبتلا به بیماری Covid-19
- ♦ توصیه های بهداشتی در مقابله با کرونا ویروس
- ♦ دستورالعمل نظارت بر بیمارستان های دارای موارد ابتلا به کرونا ویروس
- ♦ استعلام در خصوص ثبت اثر انگشت در مراکز بهداشتی درمانی
- ♦ شرایط اهدا عضو در زمان شیوع ویروس کرون
- ♦ دستورالعمل پیوند اعضا در زمان شیوع ویروس کرونا